Stjørdal museums venner

Stjørdal museums venner er Stjørdal museum sin trofaste og entusiatiske venneforening. Foreningens mål er å støtte museets virksomhet og arbeide for å høyne interessen for museet og dets funksjon.

Foreningen teller i dag ca 260 medlemmer i alle aldersgrupper. Medlemmer i venneforeningen deltar på dugnader og hjelper til på våre to store arrangement – Den store museumsdagen og Jul på museet. I 2012 fikk venneforeningen Stjørdal kommunes miljøpris for arbeidet med å restaurere Hæsjgata på museet.

I 2013 hadde Stjørdal museum Værnes ca 1 årsverk i frivillighet ved museet – slå den!

Har du lyst til å bli medlem i foreningen? Det koster kr 100,- i medlemskap pr år for privatpersoner, og det er ingen forpliktelse om at delta på dugnad.

Kontaktinfo:
Stjørdal museums venner
v/leder Olav Bakken
Epost: [email protected]

Dugnad i Hæsjgata

Riving av pipe i Ingebrigtsengården

Planering i Prestegårdshagen

Oppsett av stakittgjerde mot øst