Stjørdal museums venner

Nytt brønnhus i bakgården på Bernhards Minde. Laget av Stjørdal museums venner.

Stjørdal museums venner ble stiftet i 1984 og er Stjørdal museum sin trofaste og entusiastiske venneforening. Foreningens mål er å støtte museets virksomhet og arbeide for å høyne interessen for museet og dets funksjon. Alle inntekter går uavkortet til ulike prosjekter ved museet.

Venneforeningen har gjennom et grundig arbeid og en fast tilrettelagt plan, bidratt og bidrar til restaurering av bygningene i Hæsjgata på museet. Det er også nedlagt en betydelig innsats i oppgraderingen av Prestegårdshagen – et arbeid som ble hedret med Det norske hageselskap sin Hagekulturpris i 2013.

Medlemskapet koster kr 150,- pr år for privatpersoner og kr 750,- for bedrifter, lag og foreninger. Det medfører ingen forpliktelser, verken av tillitsverv eller dugnadsinnsats.

Meld deg inn ved å betale til kontonr 4435 06 85666 eller Vipps 593053 og skriv navn, adresse og epost-adresse på innbetalingen eller send en epost til leder Aud Lyngstad [email protected]

Kontaktinfo:
Stjørdal museums venner
v/leder Aud Lyngstad

Utenom sesong:
Museets administrasjon holder til i Prestmovegen 2, i samme huset som Prestegårdskaféen. Vi har helårsdrift med åpningstider

Mandag – fredag kl. 08.00 – 15.30

Gjør gjerne avtale før du kommer slik at vi har satt av tid til å snakke med deg.

Ønsker du å besøke museet og Værnes kirke utenom sesong? Ta kontakt så skreddersyr vi et opplegg for deg. Vi kan tilby formidling i Prestegården, Hæsjgata, Prestegårdshagen og Værnes kirke. Servering kan også bestilles.

Sommerseseongen 2014

Åpningstider sommeren 2014 er tirsdag 24.juni – søndag 17.august. Mandager stengt.
Tirsdag – lørdag kl. 11 – 16. Søndag kl. 12 – 16.

Vi har egen sommmerguide som med glede viser rundt i Værnes kirke og på museumsområdet. Ta kontakt i Prestegårdskaféen for mer informasjon.

Prestegårdshagen er tilgjengelig døgnet rundt hele året.

Ta gjerne kontakt:
Telefon:74 82 70 21