« Tilbake til kalender

Irsk musikk – konsert med Andrea Rice m/band

Den irske folkemusikeren Andrea Rica med band kommer til vakre Prestegårdshagen ved Stjørdal museum Værnes onsdag 15.juli.

Den folkekjære irske artisten er tilbake i Norge med en ny konsertturne i sommer. Hun er blant Irlands beste og mest etterspurte «Folk and Ballad» live artist.

Når Andrea Rice planlegger sine turneer i Norge, søker hun samarbeid med institusjoner og og lignende som drifter historiske anlegg i bygdene, blant annet bygdemuseum, da disse arenaene har som formål å formidle historie, noe som også gjelder folkemusikk og sanger.

Hun blir ofte spurt om hvorfor hun er her på et lite sted fremfor større arenaer, da svarer hun: – Den nærhet til publikum jeg får ved disse anledninger, er viktig for at repertoaret / folkesangene skal bli den «storytelling» de var ment å være.

Andrea er både sanger og musiker (gitar og irsk harpe). Som band har hun med seg Fee Dobbin (bass og bohran) og Mark Haddock (banjo, mandolin og tenor gitar).

Andrea hadde sin første turne rundt om i Norge sommeren 1999 og ble så populær at hun er blitt invitert tilbake hvert år siden.

Billettpris for voksne kr. 250,- og for barn 10 – 16 år kr. 100,-. Billettene selges ved inngangen. Husk kontanter.

Åpen Prestegårdskafé. I kaféen har vi betalingsterminal.

Om denne hendelsen

Adresse: Stjørdal museum Værnes, Prestmovegen 2, 7514 Stjørdal