Billedkåseri 4.november

Onsdag 4.november kl. 19 blir det billedkåseri ved Jan Algar Selin (f. 1940) som vokste opp i Stjørdal sentrum. Etter endt politiskoleutdannelse i Oslo tjenestegjorde han ved politiet i Trondheim. Selin har alltid vært interessert i historie og geografi, og som pensjonist fikk han endelig tid til å realisere drømmen om å skrive bøker. Han har de senere årene gitt ut flere lokalhistoriske billedbøker basert på farens, fotografen Oskar A. Johansen, sitt rikholdige fotoarkiv.

Selin vil på onsdagstreffet vise bilder fra utvikling av Stjørdal som samfunn. Han vil blant annet berøre tema som husmorens hverdag, lokale gründere, transportutviklingen, forholdet mellom forsvaret og sivilbefolkningen, fremveksten av helsetjenester og idrettens utvikling.
Velkommen til et spennende billedkåseri fra vår nære fortid!

Inngang kr 120,-/100,- inkl. kaffe og kake.
Treffet holdes i Kirkestallen og er åpent for alle!

stjørdal-museum-onsdagstreff-kirkestallen-selin-billedkåseri-lokalhistorie

Stjørdal stasjon en vinterdag i 1909. Her lastes det trelast. Foto: Østeraas.