Bli kjent med urter og nyttevekster i Prestegårdshagen 30.august

prestegårdshagen-stjørdal-museum-urter-nyttevekster-foredrag-gartner-blomsterdekoratørDe siste årene har Stjørdal museums venner anlagt et eget område med urter, nyttevekster og demonstrasjonsfelt for potetsorter i Prestegårdshagen. Søndag 30. august kl 13 kommer gartner og blomsterdekoratør Susanne Einarsve for å fortelle om bruken av hagens vekster. Einarsve er bosatt i Stjørdal og jobber hos Hageland Levanger.

Pris kr 50,- pr person. Barn under 18 år gratis. Varighet ca 45 minutt. Oppmøte ved Prestegårdskaféen hvor billetter kjøpes. Billetten inkluderer inngang på utstillingen ”I mørket – livet bak blendingsgardina” (ordinært kr 50,-.)

Åpen Prestegårdskafé med salg av rømmegrøt, lapskaus, kaffe, kaker m.m.
Fjøset: Utstillingen ”I mørket – livet bak blendingsgardina”
Prestegårdshagen: Fotoutstillingen ”Oppvekst i 100”
Åpningstid: Kl. 12 – 16