« Tilbake til kalender

Historisk vandring i Hæsjgata på museet

Bli med på en historisk vandring i Hæsjgata på Stjørdal museum Værnes! Hæsjgata består av hus som gjennom årene er reddet fra rivning og flyttet til museet fra Kjøpmannsgata i Stjørdal sentrum. Museumsformidler Aud Lyngstad kjenner de gode historiene om livet i gata, og ved å koble kunnskap og fortellerglede kan vi love publikum en spennende opplevelse i «gamle» Stjørdal. Varighet ca 1 time.

Inngang kr 100,-. Barn under 18 år gratis. Billett kjøpes i Prestegårdskaféen før vandringen.

Billetten inkluderer også inngang på utstillingen ”Da klokka klang og salmesang. Fra Wittenberg til Værnes». Reformasjonen 500 år.

Åpen Prestegårdskafé med salg av kaffe, nystekte vafler, kaker, is, kalde drikker m.m.

Om denne hendelsen

Adresse: Stjørdal museum Værnes, Prestmovegen 2, 7514 STJØRDAL