22.april: Den store klesbyttedagen med fikselaug

I samarbeid med Naturvernforbundet Stjørdal og Meråker, Miljøagentene i Meråker og Stjørdal Husflidslag arrangerer vi den store klesbyttedagen lørdag 22.april kl. 11 – 15.

Finn frem inntil sju hele og fine plagg fra bakerst i klesskapet. For hvert plagg du har med deg får du en kupong du bruker til å bytte til deg et nytt plagg som du faktisk har lyst til å bruke. – Klesbytting er et hyggelig og enkelt miljøtiltak, og et godt alternativ til shopping. Vi tar i mot klær til både gutter, jenter, damer og herrer. Pent brukte sko er også aktuelt. Vi tar ikke i mot undertøy og sokker. 

Innlevering av klær skjer i forkant av arrangementet fra mandag 17.april til fredag 21.april kl. 8.00 -15.30 i museets åpningstid. Det er også mulig å levere inn klær tirsdag 18.april kl. 18 – 20. Vi tar ikke i mot klær på arrangementsdagen.

Vi henger ut flere klær i løpet av arrangementet, så alle “godbitene” går ikke med en gang.

Stjørdal Husflidslag vil være til stede med fikselaug. Kom og få hjelp til å fikse selv hvis du har sokker og klær med hull. Laget stiller med nål, tråd, symaskin, masse kompetanse og godt humør!

Salg av kaffe og kake ved Stjørdal museums venner.

Den gamle presteboligen er 200 år, og er derfor ikke tilpasset handikapede i rullestol.