Stjørdal museums venner

Nytt brønnhus i bakgården på Bernhards Minde. Laget av Stjørdal museums venner.

Stjørdal museums venner ble stiftet i 1984 og er Stjørdal museum sin trofaste og entusiastiske venneforening. Foreningens mål er å støtte museets virksomhet og arbeide for å høyne interessen for museet og dets funksjon. Alle inntekter går uavkortet til ulike prosjekter ved museet.

Venneforeningen har gjennom et grundig arbeid og en fast tilrettelagt plan, bidratt og bidrar til restaurering av bygningene i Hæsjgata på museet. Det er også nedlagt en betydelig innsats i oppgraderingen av Prestegårdshagen – et arbeid som ble hedret med Det norske hageselskap sin Hagekulturpris i 2013.

Medlemskapet koster kr 100,- pr år for privatpersoner og kr 500,- for bedrifter, lag og foreninger. Det medfører innen forpliktelser, verken av tillitsverv eller dugnadsinnsats.

Meld det inn ved å betale til kontonr 4435 06 85666 og skriv navn, adresse og epost-adresse på innbetalingen eller send en epost til leder Olav Bakken på [email protected]

Kontaktinfo:
Stjørdal museums venner